2017-02-24

JAV demokratai paruošė Donaldo Trampo nuvertimo planą


JAV demokratų partija sukūrė Donaldo Trampo nušalinimo iš prezidento posto planą. Apie tai pranešė televizijos kanalas RT.

Deivido Broko parengtas strateginis veiklos planas, buvo paskelbtas po Demokratų partijos narių susitikimo su investuotojais. Programos autoriai tvirtina, kad programa leis pasiekti Trampo atstatydinimą iki 2020 metų.

Pagrindiniu demokratų ginklu turi tapti JAV prezidento kritika. Trampas bus atidžiai sekamas ir teikiama daugybė ieškinių kaltinant jį piktnaudžiavimu padėtimi.

Jie planuoja sukurti visą komandą, kurie stebės prezidento santykius su kitų šalių lyderiais ir seks kiekvieną naujos administracijos žingsnį“, — rašo RT.  

Dar vienu svarbiu tikslu plane nurodoma pasipriešinimas taip vadinamai konservatyvios media dezinformacijai, kuri palaiko prezidentą. Demokratai planuoja vystyti onlain-platformą Shareblue, kuri turi tapti nuosavu partijos informaciniu resursu. Su šio portalo pagalba aktyvistai nori tiesiogiai bendrauti su rinkėjais. Šis resursas priešinsis platformoms, kurios skleidžia respublikonų poziciją. Tarp jų – Trampo paskyra Tviteryje ir dar nefunkcionuojantis kanalas Trump-TV. Be to, demokratai ketina bendradarbiauti su Facebook, kuris, jų skaičiavimais, padės priešintis „netinkamų“ jiems žinių platinimui.

Tarp priemonių, siūlomų plane, yra ir ketinimas uždrausti Trampui duoti interviu MIP per telefoną, kad jis turėtų mažiau šansų „išsisukti nuo atsakymo.“

Įgyvendindami šį planą demokratai planuoja įgyti daugumą Senate jau 2018 metais, o po to ir sustiprinti savo įtaką Atstovų rūmuose. Tai juos įgalintų pereiti prie sekančio žingsnio — prezidento apkaltos. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą