2017-02-05

Europos sunaikinimas (trumpa spaudos apžvalga)




ES atvirų durų politikos idiotizmą mato visi protą nepraradę žmonės. Donaldas Trampas Angelos Merkel „pabėgėlių“ politiką pavadino „katastrofa“, o buvęs Izraelio „Nativ“ žvalgybos vadovas Iton.TV laidoje sakė, kad „Jei Europa dar neprisivalgė to mėšlo (pabėgėlių), tegul sau valgo toliau.”

Vokietijos miestų ir komunų asociacija to „gero“ jau prisivalgė

Vokietijos miestų ir komunų asociacijos valdyba (Deutschen Städte- und Gemeindebund, DStGB), kuri atstovauja keturiolikai tūkstančių savivaldybių, kreipėsi į Vokietijos kanclerę Angelą Merkel su prašymu pratęsti „pabėgėlių“ šeimų susijungimo moratoriumą. DstGB direktorius Gerd Landsberg laikraščiui Rheinische Post pasakė: „Mes turime išvengti neišvengiamo municipalitetų perpildymo dėl pabėgėlių šeimų susijungimo. Todėl prašome Federalinę vyriausybę pratęsti 2018 kovo mėnesį pasibaigiantį šeimų susijungimo moratoriumą dviem metams.“ Nežiūrint į moratoriumą, 2016 metais VFR URM išdavė 105000 įvažiavimo vizų „pabėgėlių“ šeimų nariams.

Beveik visiems „pabėgėliams“ buvo leista pasilikti Vokietijoje visiems laikams

99 procentai migrantų, kuriems buvos Vokietijoje suteiktas prieglobstis bus leista čia pasilikti visam laikui. Pagal Ženevos konvenciją prieglobstis yra suteikiamas trims metams, bet dosnioji kosmopolitė Angela Merkel palieka Vokietijoje praktiškai visus. Jos tikslas – Vokietijos ir ES sunaikinimas.

Migrantai ir prieglobsčio prašytojai Vokietijos federaliniam biudžetui 2016 metais kainavo 21,7 milijardus eurų. Tai sudaro tiktai pusę Vokietijos išlaidų. Valstybiniai ir municipaliniai organai išleido dar 21 milijardą eurų.

90 procentų „pabėgėlių“ nedirba

Vokietijos valdžia nuolatos falsifikuoja duomenis apie „pabėgėlių“ įdarbinimą. Austrijos VRM ministro Volfgango Sobotkos pateikiami duomenys atrodo panašesni į tiesą, o jis teigia, kas 90 procentai „pabėgėlių“ Austrijoje yra bedarbiai. Net ir tie 10 procentų nesugeba surasti pilnaverčio arba ilgalaikio darbo. 20 procentai iš jų dirbo vienoje vietoje ilgiau negu 3 mėnesius.

Dėl „pabėgėlių“ terorizmas Europoje tapo kasdienybe. Nesenai Austrijoje buvo areštuota daugiau negu dešimt islamistų, kurių tikslas buvo nuversti Austrijos vyriausybę ir šioje šalyje įsteigti islamo kalifatą.

Belgų istoriko prognozė – pilietinis karas Europoje

Belgų istorikas Davidas Engelsas prognozuoja pilietinį karą Europoje per artimiausius 30 metų.

Jis pasakė: „Per 20-30 metų Europa taps autoritarine arba imperine valstybe, po fazės, primenančios pilietinį karą ir subyrėjimą.“

„Aš laukiu pilietinio karo, kuris prives prie fundamentinių socialinių ir politinių reformų Europoje, ar mums tai patinka ar ne, pagal pūvančios Romos imperijos pirmojo amžiaus p.m.e. pavyzdį,“ - pasakė jis.

Autorius nėra originalus, Europos Sąjungos palyginimas su žlungančia Romos imperija – akivaizdus ir daugybės autorių pripažintas. Yra ir įvairių nuomonių dėl ES ir Romos imperijos žlugimo varomosios jėgos. Dooglas Reed nuomone, pagrindine varomąja visų imperijų žlugimo jėga yra žydija, siekianti įgyvendinti daugiau negu dviejų tūkstančių metų senumo savo idėją valdyti pasaulį, įtvirtinti savo viešpatavimą. Tikslas beveik pasiektas, teliko Iranas ir Kinija.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą