2017-02-22

Europiečiai niekada negyvens saugiai kartu su afrikiečiais, nes žmogaus protiniai sugebėjimai yra užprogramuoti DNR


Šį pirmadienį prasidėję neramumai Stoholme, Rinkeby rajone, vadinamame„Naujojo magadišo“, kur daugiausiai gyvena negrai somaliečiai, nesibaigiančios riaušės Paryžiaus priemiesčiuose, trunkančios jau kelias savaites, kuriuose irgi gyvena afrikiečiai, akivaizdžiai parodo ne tik miltikultūralizmo politikos žlugimą Europoje, bet ir tai, kad afrikiečių ir europiečių bendruomenės negali gyventi vienos greta kitų. Baltieji tiesiog priversti bėgti iš negrų apgyvendintų rajonų. Natūrali žmonių segregacija vyksta ir JAV, nors negrai ten atvežti prieš kelis šimtus metų. Kalta ne tik skirtinga kultūra, papročiai, išsilavinimas. Problema glūdi žymiai giliau – žmogaus fizioologijoje, anatomijoje, biochemijoje ir, žinoma, visa tai apsprendžiančiame žmogaus genome.

D.Vatsonas ir F. Krikas 1953 metais padarė vieną iš didžiausių žmonijos istorijoje atradimų – jie atrado DNR dvigubą spiralę, už ką 1962 jiems buvo suteikta Nobelio premija. Vėliau Vatsonas išleido knygą „Dvigubą spiralė“, tapusia bestseleriu, o 1989-1992 metais jis vadovavo projektui „Žmogaus genomas“ ir „Cold Springs Harbor“ molekulinės biologijos laboratorijai, buvo šios prestižinės įstaigos rektoriumi. Bet vėliau prasidėjo Vatsono nelaimės su šių dienų inkvizitoriais moksle.

2007 metų spalio 14 d. metais buvusi Vatsono darbuotoja Šarlota Xant-Grubbe britų žurnale „Sunday Times“ ėmė ir apšmeižė savo buvusį šefą. Ji parašė, neva privačiame pokalbyje Vatsonas jai yra sakęs, kad jis „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.
Spalio 19 Vatsonas viešai atsiprašė tų, kuriuos galėjo įžeisti jam priskiriami pasisakymai ir dievagojosi nesuprantąs, kaip jis tai galėjo pasakyti. „Cold Spring Harbor“ laboratorija, kurioje jis pastaruosius 35 metus dirbo rektoriaus pareigose, nepaisant to, suskubo pareikšti, kad nėra vieningos nuomonės su savo garbės rektoriumi ir spalio 25 dieną jį atleido, formaliai dėl brandaus amžiaus. Mokslininkui tuomet buvo 79 metai.
Jau tą pačią dieną, kuomet Vatsonas buvo atleistas iš užimamų pareigų, žurnale „Nature“ pasirodė Pardis ir kt. straipsnis kuriame išaiškinta daugybė skirtumų tarp žmonių populiacijų ir konstatuota, kad skirtingos krypties natūralios atrankos poveikis į žmonių populiacijas atsispindi jų DNR struktūroje. Šie duomenys buvo gauti dėka projekto „Žmogaus genomas“, kurį inicijavo ir kuriam 1989-1992 metais vadovavo Džeimsas Vatsonas.
Noriu paminėti, kiek nutoldamas nuo Vatsono istorijos, kad jeigu rūšiai Homo sapiens būtų taikomi zoologijos moksle priimti sistematikos kriterijai, žmonių rases tektų įvardinti kaip porūšius, tačiau to nedaroma, kad neskatinti rasistinių, religinių ir kitokių prieštaravimų, todėl žmonės formaliai skirstomi į rases (žemiausia zoologijos sistematikos pakopa) pagal odos pigmentacijos požymį, neatsižvelgiant į anatominius, fiziologinius, biocheminius bei genetinius žmonių populiacijų skirtumus.
Liberalų-ortodoksų persekiojamas Vatsonas, kaip ir dera tikram mokslininkui, tęsė savo tyrimus. Kai jam pritrūko pinigų moksliniams darbams, jis pardavė Nobelio premijos laureato medalį. Tai buvo ir yra iki šių dienų vienintelis atvejis šios premijos istorijoje.
2015 metų gegužės 18 d. Vatsonui antrą kartą buvo įteiktas jo paties Nobelio premijos medalis. Jį aukcione, beveik už 5 milijonus dolerių išpirko milijardierius Alšeras Usmanovas ir sugrąžino laureatui. Po įteikimo procedūros, kuri įvyko Maskvos universitete, Vatsonas į televizijos kameras žurnalistams pasakė, kad „skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.
Per nepilnus 10 metų nuo viešo mokslininko „nulinčiavimo“, žmogaus individualaus genomo pilnas ištyrimas atpigo nuo milijono dolerių iki šimto tūkstančių ir šiuo metu jau išifruota daugybė individualių žmonių genomų. Tie kas turi daug pinigų, net ir liberalai ortodoksai, gali išsitirti savo genomą, visus ten tūnančius onkogenus, DNR-mutacijas, priklausymą tam tikrai žmonių populiacijai, polinkį sirgti šizofrenija, autizmu ir kitomis ligomis ir t.t.
Keista, bet „rasistus“ moksle medžiojančius liberalus neglumina „rasinė diskriminacija“ sporte, tai, kad Olimpinėse žaidynėse, bėgant trumpas distancijas, nėra baltų bėgikų, o žaidžiant šachmatus – juodų, neglumina, kad viena tautinė grupė dominuoja pasaulio bankininkystėje, o juodaodžiai NBA, bet kažkodėl siutina jei mokslininkas tiria žmogaus DNR ir skelbia, arba privačiame pokalbyje aptarinėja tyrimų rezultatus. Ar tai ne ta pati viduramžių inkviziciją, reikalaujanti viešai išsižadėjo savo teiginių, persekiojanti mokslą?
Gerai organizuotas negrų vežimas į Europą, kurį organizuoja Rotšildai, Sorošas ir Co. – tai senas „Vieningos Europos tėvo“ sionisto ir masono Kudenchovė Kalergi baltosios rasės žmonių sunaikinimo planas, skirtas tam, kad sukurti mišrios rasės žemo intelekto „kiekybės žmones“, kurių paskirtis – tarnauti žydams („kokybės žmonėms“).

Nuo mūsų priklauso, ar leisim savo valstybę ir tautą sunaikinti, ar priešinsimės šiam Europą užplūdusiam marui.

                                                                                  ***


Anglijoje negras apspjaudė vežimėlyje gulintį 9 mėnesių baltą kūdikį ir pasakė motinai: „balti žmonės neturi daugintis“.

                                                                        ***

Vokietijos specialiųjų tarnybų duomenimis į Europą per Viduržemio jūrą šiuo metu stengiasi patekti 6 milijonai nelegalių migrantų.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą