2017-02-06

Du pretendentai į Prancūzijos prezidento postą: Marin Le Pen ir Rotšildų „kinder siurprizas“ Emanuelis Makronas


Prancūzijos nacionalinio fronto lyderė Marin Le Pen šį sekmadienį oficialiai pradėjo kompaniją dėl Prancūzijos prezidento posto. Savo kovą už šį postą pradėjo ir Rotšildų - Bilderbergų klubo protežė Emanuelis Makronas, pravardžiuojamas „kinder siurprizu“.

Marin Le Pen

Šeštadienį ir sekmadienį Lione įvykusioje Nacionalinio fronto konferencijoje Marin Le Pen pasakė: „Mes esame kryžkelėje... Šie rinkimai-tai civilizacijos pasirinkimas“.

„Jūs supratote, kad paskutiniai įvykiai pademonstravo: prieš pinigų teisę, prieš pinigams atstovaujančius kairiuosius aš — kandidatė Prancūzijos ir tautos,“ - pasakė Le Pen Lione.

Le Pen pristatė savo programą, kurioje 144 punktai, tarp kurių – Prancūzijos „nacionalinio suvereniteto“ atkūrimas, migracijos sustabdymo priemonės, planai peržiūrėti konstituciją ir kai kuriuos įstatymus.

„Nebus Prancūzijoje kitų įstatymų ir vertybių Prancūzijoje, išskyrus prancūziškus“, - pasakė Le Pen.

Pagrindinėmis jos kalbos temomis buvo kova su islamo fundamentalizmu, švietimo padėtis, referendumas dėl išėjimo iš ES.


Pagal apklausų duomenis Le Pen taps pirmojo rinkimų turo favorite, surinkusi 25% balsų. Antrame ture jai prognozuoja pralaimėjimą prieš Emanuelį Makroną.

Ekspremjeras Frasua Fejonas nuboksuotas su savo žmonos fiktyvaus įdarbinimo skandalu. Prancūzijos prezidento rinkimai įvyks dviem turais:23 balandžio ir 7 gegužės.

Emanuelis Makronas,
kurį pasaulio pinigų šeimininkai ruošiasi pasodinti į Prancūzijos prezidento postą

Rinkimai Prancūzijoje senai tapo demokratijos parodija. Prezidentu čia paskiriamas tas, kas geriau
tarnauja pinigų šeimininkų interesams. Geriausias pavyzdys - Dominykas Stross-Kanas, kuris iš rinkimų į prezidento postą buvo išeliminuotas sufabrikavus sekso skandalą, o į prezidento kėdę tada buvo pasodintas politinis ir moralinis pigmėjus Fransua Olandas, kurį pinigų šeimininkams buvo lengviau vadelioti.

Makronas gimė 1977 gruodžio 11 dieną. Jo tėvas Žanas-Mišelis Makronas neurologijos profesorius Pikardijos universitete, motina Fransuaza Makron-Noges, medicinos mokslų daktarė. Manuelis mokėsi Parižiaus-Nanter universitete (filosofijos magistras), Paryžiaus politikos mokslų institute ir Nacionalinėje administracijos mokykloje (ENA), po ko tapo generaliniu finansų inspektoriumi 2004 iki 2008 metais. Vietoj 10 metų, būtinų ENA absolventams, ištarnavo tik penkis metus. Todėl jam teko 2016 metais išmokėti valstybei - €54 000. Keturis metus dirbo Rotšildų banke „Rothschild & Cie Banque“, kur tapo valdytoju. Nuo 2007 metų užėmė pareigas pavaduotojo pranešėjo Prancūzijos augimo Komisijai, kuriai vadovavo bankininkas Žakas Attali. Makronas buvo Socialistų partijos narys 2006-2009 metais.

2012 -2014 metais dirbo generalinio sekretoriaus pavaduotoju Olando aparate. 2014 rugpjūčio 26 dieną buvo paskirtas Ekonomikos ministru Olando vyriausybėje. Žmona Brižit Trone trijų vaikų iš ankstesnės santuokos mama, už jį vyresnė 24 metais.

Makronas 2016 metų balandžio 6 dieną sukūrė progresyvų judėjimą „En marche“ (Pirmyn), kurį jis paskelbė „nei dešiniu, nei kairiu“. 2016 gruodžio mėnesį jis paskelbė, kad dalyvaus prezidento rinkimuose.

Vasario 5 dieną mitinge Lione Makronas pasakė, kad pagrindiniai Prancūzijos idealai yra „laisvė, lygybė, brolybė“, o Marin Le Pen išduoda šiuos idealus. „Ji išduoda laisvę, susiaurindama mūsų horizontus, ji išduoda lygybę, pareikšdama, kas kažkas „lygesnis“ už kitus, ir ji išduoda brolybę, nes neapkenčia kitų, kurie nepanašūs į ją“.

Makronas šaipėsi iš Le Pen lozungo „tautos vardan“: „Kai kurie šiandien pretenduoja į kalbėjimą už tautą, bet jie tiesiog pilvakalbiai. Jie nekalba tautos vardu... jie kalba patys už save...“

France 2 televizijai 2016 metais Makronas yra aiškinęs, kad jis ne liberalas!? Visiems šis į Prancūzijos ekonomikos ministro postą paskirtas jaunas žmogus buvo mįslė, kuris prieš ateidamas į šį postą tebuvo išbuvęs politikoje vos pusmetį (tikras Lansbergio anūkas!)

Aš dirbau pas Rotšildus tiktai 4 metus“, - pasakė Makronas France 2 žiūrovams.

„Galima būti kairiuoju ir sėkmingu. Aš neskaitau savęs turtingu. Aš pasirinkau: gauti 10 kartų mažiau ir dirbti šaliai“, aiškino jis žiūrovams.

Le Pen pažadėjo „įvesti Prancūzijoje tvarką“, o Rotšildų protežė, Emanuelis Makronas, nėra abejonės, įvedinės savo šeimininkų tvarką visur, kur tik jam lieps. Tai baigiamasis mūšis. Jei Laimės Le Pen – Prancūzijai dar bus kažkoks šansas išsivaduoti iš trečią šimtmetį trunkančios jos parazitų Rotšildų priespaudos. Jei laimės šių parazitų statytinis Makronas – pasaulio pinigų šeimininkai Rotšildai ir toliau iš Prancūzijos darys iškamšą, prikimštą neoliberalizmo ekskrementų.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą