2017-01-27

Viskas pagal planą: 2,7 milijono migrantų iš Afrikos jau pakeliui į Europą

Wir schaffen das! – Angelos Merkel šūkis (mes tai padarysime)

Šiais metais į Europą atvyks ir „klimato“ pabėgėliai, rašoma Pi-news. Juos veja ne tik regioninės teroristinės grupės ar korumpuotos vyriausybės, bet visų pirma sausros ir stichinės nelaimės. Juos varo atviros ES sienos, didelės išmokos, nepagrįsti gandai, kad Europoje kiekvienas negras gaus butą, mersedesą ir po baltą moterį. Vien Vakarų Afrikoje prie Čado ežero palapinių stovyklose gyvena 2,7 milijono afrikiečių. Ekspertai mano, kad jų visų tikslas yra Europa, o ypač Vokietija.

Šitie „pabėgėliai“ keliaus per kelias dešimtis saugių šalių, o tada atsidurs Libijos pakrantėje, iš kur Europos Sąjunga ir Sorošo apmokamos NVO juos perkels į išsvajotą Europą. Pasiekę Italiją, jie ten neliks, jie brausis į Šiaurės Italiją, į kurortą prie Komo ežero ir visokiais būdais stengsis patekti, jau virtę „pabėgėliais,“ į Šveicariją, Austriją, Vokietiją. Pabėgėliais jie stengiasi tapti ten, kur didesnės išmokos, socialinė parama.

Prieš kamerą „pabėgėlis“ atvirai aiškina, kad prašys prieglobsčio Vokietijoje, „nes ten moka 350 eurų.“


„Pabėgėlis“ Berri nekalba prancūziškai, šiek tiek kalba angliškai ir net žino kelionės tikslą – Vokietija. Jis ten keliaus į Miuncheną. Jis sako: „Gambijoje pas mus nėra švietimo, nėra darbo, nėra pinigų – bet Vokietijoje kiekvienas gaus namą“.

Šitas įsiveržimas niekada nepasibaigs. 2100 metais Afrikoje gyvens 4,4 milijardai žmonių. Apklausos parodė, kad 38 procentai Afrikos gyventojų nori persikraustyti gyventi į Europą, todėl Europiečiai gali tikėtis virš milijono naujų piliečių iš Afrikos ir, matyt, turėtų tuo labai džiaugtis, bent taip galvoja visiškai išprotėję liberastai, tolerastai ir visos kitos einančios į pabaigą globalizmo ir „Laisvosios rinkos“ epochos atliekos, jos subproduktai.

Baltieji jau dabar pasaulyje yra etninė mažuma, o artimiausioje perspektyvoje taps mažuma net savo valstybėse ir tada bus ištrinti nuo žemės paviršiaus. Štai tada ir bus įgyvendintos masono - ES tėvo Kudenchovė Kalergi svajonės apie rudos spalvos menkai išsivysčiusį „kiekybės žmogų“, kuris tarnaus „kiekybės žmonėms“ - žydams. Netikite? Tai skaitykite Kudenchove Kalergi knygą „Praktinis Idealizmas“.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą