2017-01-26

Trampas: Europa padarė siaubingą klaidą įsileisdama pabėgėlius. Trampas patvirtino, kad įsteigs „saugumo zonas“ Sirijoje


JAV prezidentas Donaldas Trampas patvirtino, kad Sukurs „saugumo zonas“ Sirijoje“ ir taip išspręs pabėgėlių problemą.

„Aš tiksliai padarysiu saugumo zonas Sirijoje žmonėms. Manau, Europa padarė siaubingą klaidą, kada leido milijonams žmonių atvažiuoti į Vokietiją ir kitas valstybes. Viskas, kas mums lieka, tai matyti tą katastrofą, kuri ten dabar. Nenoriu, kad tai būtų čia“, - pasakė Trampas televizijos kanalui ABC, šiandien praneša agentūra RIA.

Kiek angsčiau agentūra Reuter pranešė, kad Trampas ketina pasirašyti atitinkamą įsaką dėl „saugumo zonų“ Sirijoje. Prezidentas atskleidė šio plano detales. Dokumente rašoma, kad „Valstybės sekretorius bendradarbiaudamas su gynybos ministerija 90 dienų bėgyje nuo šio įsako pasirašymo dienos privalo įgyvendinti saugumo zonų Sirijoje ir greta esančiuose rajonuose steigimą, kur sirai, išvykę iš savo tėvynės, galės sulaukti repatriacijos arba potencialaus perkėlimo į trečiąsias šalis“. 

Lietuvos valdžiai reikia nedelsiant stabdyti "pabėgėlių" važimą į šalį ir užtikrinti ne tik savo asmeninį saugumą, tveriant tvoras aplink vyriausybę, bet rūpintis ir taip labiausiai euro zonoje nualintais gyventojais. Mums pakanka valdžios vagių teroro, kam mums dar islamo teroristai!?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą