2017-01-22

Šį šeštadienį Vilniuje du kartus pasirodė belzabūbas. Ruoškimės apokalipsei


Sausio 21 diena įeis į Lietuvos istoriją: tą dieną du kartus sostinėje pasirodė belzabūbas.

Pirmasis belzabūbo pasirodymas įvyko dieną. Tąsyk jis buvo įgavęs vienos parlamentinės partijos pirmininko-anūko žmonos pavidalą. Nelabasis net išplatino jos vardu skelbimą: „A. Landsbergienės mokykla organizuoja paramos abortams, homoseksualų ir transeksualų „teisėms“ eiseną.“


Proto nepraradę piliečiai ėmė stebėtis „Ką bendro gali turėti Konservatorių lyderis G.Landsbergis ir jo žmona, garbioji pedagogė ir privačių mokyklų tinklo savininkė ir vadovė Austėja Landsbergienė su tokiu pasaulinio masto politizuotu renginiu, kurio viena iš garbės vicepirmininkių yra įžymioji JAV komunistų partijos eksvadovė ir teroristė Angela Davis (Anžela Devis)?“

Velnio neapsėstas žmogus niekada nevestų vaikų į komunistų ir iškrypėlių organizuojamus renginius, bet visai kas kita žmogus, kurį apsėdo velnias. Jis gali padaryti bet kokį nusikaltimą.

Šios, be jokios abejonės belzabūbo organizuotos eitynės, pasirodo, buvo moterų maršas prieš naują
JAV prezidentą Donaldą Trampą (!), o šio nelabųjų maršo pagrindine oratore Vašingtone buvo pagyvenusiems žmonėms gerai pažįstama garsioji komunistė Andžela Devis. Tiesa tuomet ją puošė šieno kupetos dydžio šukuosena, tuomet ji už „kovą su imperializmu“ buvo 1,5 metų pasodinta Amerikoje į kalėjimą. Šukuosena sumenko per kelis dešimtmečius, bet visi sovietiniai ordinai ir 1979 metais jos gauta iš Leonido Brežnevo Lenino premija už JAV griovimą niekur nedingo. Dabar ši velnio tarnaitė vėl griauna Ameriką, o Vilniaus pragaro filialo belzabūbas jai talkina.


Vakare Vilniuje belzabūbas vėl pasirodė – per Eurovizijos atranką LRT eteryje. Jis čia įgijo tikrą velnio išvaizdą: su ožio ragais, nesuprantamos lyties, jis tai bliovė ožio balsu, tai riaumojo tarytum kastruojamas jautis. Belzabūbo išsigandusi komisija, kurios gretose buvo net viena dainavimo profesorė (!?), visai prarado protą ir visą šitą pragaro proveržį bandė įsprausti į žmonių vertinimo kriterijus. Šetonas, tačiau, buvo labai nepatenkintas, nes jam nebuvo skirta pirma vieta šioje pragariškoje atrankoje.


Aš manau, kad jei per vieną dieną valstybės sostinėje du kartus pasirodo belzabūbas, tai gali reikšti vieną – lietuvių tautai reikia ruoštis apokalipsei.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą