2017-01-08

Šį kartą siauro skydinėje rimtai užtrumpino (replika)


Kad su nosimi duris ramstančio ir elektros skydinėje trenkto negalima skirti valstybinės televizijos vadovu, gal dabar, po tarptautinio skandalo jiems ten, ant politinio Olimpo, pagaliau paaiškės?

Skandalas, žinia, kilo po per LRT parodytos laidos „Atspėk dainą“ premjeros ir joje aktorės-politikės Astos Baukutės parodyto nacistinio gesto.

Perverčiau daugybę Rusijos MIP portalų ir beveik visi, net čepsėdami, analizuoja „eilinį nacistų išpuolį Lietuvoje“. Daug, pasirodo, ir Rusijoje lietuviško „dėdulės“ tipo publicistų, linkusių kaimynams įkąsti. O įkąsti buvo nesunku. Nuolatos besiritanti iki plintuso LRT, su elektra trenktu vadovu priešakyje, pasiekė savo: puskvaišė (gal girta?) artistė-politikė ėmė žiūrovus sveikinti vokiečių nacių zichais.

Mes, taigi, žinome, kad šitai artistei-politikei pasitaikydavo keisto elgesio momentų (švelniai kalbant), o kaimynai to nežinojo, pamanė jie, matyt, kad Lietuvos valstybinę televiziją fašistai okupavo. Jie gi nežino, kad tai televizijai elektra trenktas vadovauja.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą