2017-01-26

Reikia nedelsiant nutraukti „pabėgėlių“ vežimą į Lietuvą


Pas mus vežami „pabėgėliai“ - jokie ne pabėgėliai, tai ekonominiai migrantai – socialiniai parazitai.

Mes tuo įsitikinom, kai šie „pabėgėliai“, vos gavę finansines išmokas Lietuvoje, pabėga ten, kur tos išmokos kelis kartus didesnės – į Vokietiją, kur dėl jų kanclerės AngelosMerkel sukeltos betvarkės šie socialiniai parazitai gauna iki 40 tokių išmokų, vykdami vis į kitą Vokietijos miestą ir ten vėl užsiregistruodami.

Didžiausias tų socialinių parazitų - „pabėgėlių“ pasityčiojimas iš bukapročių, apsisnargliavusių nuo tolerancijos, multikultūralizmo ir pederastijos europiečių – yra tai, kad jie už tų pačių kvailų europiečių jiems mokamus pinigus vyksta atostogauti namo – į tas šalis, kur, neva, jų gyvybei gresia mirtini pavojai.

Pabėgėliai iš Vokietijos vyksta atostogauti į tas valstybes iš kurių jie pabėgo


2016 metų rugsėjo mėnesį   „Welt" paskelbė žurnalistinį laikraščio „Welt am Sontag“ tyrimą, kuris atskleidė visą ES valdžių idiotizmą. Paaiškėjo, kad šitie „vargšai pabėgėliai“, kurie atbėgo į ES dėl „grėsmės jų gyvybėms“, vos susitvarkę dokumentus prieglobsčiui gauti ir gavę sočias europines išmokas, vyksta atostogauti į tas valstybes iš kurių „pabėgo“.


Tokie faktai buvo nustatyti Berlyne. Ekspertai mano, kad tai visos Vokietijos masto reiškinys. „Pabėgėliai“ prieglobsčio prašytojai „Welt am Sontag“ žurnalistų duomenimis, kuriuos jie gavo iš patikimų šaltinių, vyko atostogauti į Siriją, Afganistaną, Libaną.

Jeigu Vokietijoje būtų atsakinga Valdžia ji turėtų paskelbti šūkį: „Jokių musulmonų pabėgėlių Vokietijoje“. Jeigu Lietuvos valdžia turėtų bent kruopelytę proto ir sąžinės, tuoj pat nutrauktų šitą komediją su „pabėgėliais.“

„Pabėgėliai“, atvežti į Šveicariją iš Eritrėjos, kiekvienais metais vyksta atostogauti namo

„Basler Zeitung“ rašo, kad daugelis eritrėjiečių reguleriai skraido atgal į gimtinę, kurioje „jų gyvybėms buvo mirtina grėsmė“. „Pabėgėliai“, kurie čia pagrindinai gyvena iš pašalpų, sovo kilmės šaliai yra valiutos tiekėjai, rašoma laikraštyje.

„Basler Zeitung“ aprašoma 2016 metų scena Ciuricho oro uoste: „Tai atostogų laikas. Tūkstančiai žmonių skrenda vasaros atostogų. Tarp jų daugelis žmonių iš Eritrėjos, vyrai, moterys, visos šeimos.“ … Jie skrenda į tėvynę, kur jiems „gręsia sveikatai ir gyvybei“".


Kiekvieną dieną iš Šveicarijos į Eritrėja ir kaimynines šalis skrenda po 50 afrikiečių. Skrydis per Stambūlą jiems kainuoja 599 frankus (maždaug tiek pat eurų).

Šveicarijoje šie „pabėgėliai“ gauna tokią dosnią paramą, kad nedirbdami gali gyventi ir keliauti po pasaulį.

Izraelio ekspertas Jakovas Kedmi apie „pabėgėlius“ afrikiečius yra sakęs „Jei europiečiams patinka valgyti šitą mėšlą, tegul valgo į sveikatą“. Izraelio valstybėje, kol nebuvo apsaugos sienų, buvo didelė problemą su atvykstančiais čia afrikiečiais, kurie yra tingūs, nekvalifikuoti, todėl negali būti panaudoti ūkinėje veikloje. Izraelis vykdo planinę negrų deportaciją iš šalie, už juos sumoka kilmės šalims, nuperka bilietą į vieną puse ir išsiunčia namo. Prieš metus tų nekviestų svečių dar buvo likę 65000.

Visus dykaduonius socialinius parazitus - „pabėgėlius“ nedelsiant reikia išsiųsti lauk iš Lietuvos. Tai jokie ne pabėgėliai, todėl negali būti jiems jokių „integracijų“ ar „prieglobsčių.“

„Welt am Sontag“ ir „Basler Zeitung“ žurnalistų tyrimai akivaizdžiai patvirtino, kad Europą ir į Lietuvą vyksta ne pabėgėliai, o parazitai, ekonominiai migrantai, kurių gyvybei nebuvo jokio pavojaus.

„Saugumo zonų“ sukūrimas, kurias ruošiasi diegti Donaldas Trampas Sirijoje, padės galutinai išspręsti šitą Angelos Merkel sukurtą „pabėgėlių problemos“ idiotizmą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą