2017-01-07

Prezidente Grybauskaite, jums reikia atsistatydinti iš pareigų!


Prezidente, Jūsų Marksizmo-Leninizmo dėstytojos patirtis tikriausiai leidžia prisiminti Vladimiro Lenino posakį, kad „valstybei vadovauti gali bet kuri melžėja“. Jūsų pavyzdys parodė, kad klasikas klydo. Negali valstybei sėkmingai vadovauti ne tik melžėja, bet ir marksizmo dėstytoja, kolchozų specialistė – kolchozinės ekonomikos daktarė.

Per Jūsų vadovavimą Lietuva nusirito „iki plintuso“, iki tikro sovietinio kolchozo, kuriame valdžia vagia, o eiliniai verčiami dirbti už centus ir svajoja, kaip greičiau pabėgti.

Buvo kažkada posakis: „kura ne ptyca, o Lenkija ne zagranyca.“ Jau zagranyca, kurioje maitinamės, perkame vaistus, kurioje ir algos, ir pensijos – dvigubai didesnės, ir maistas – dvigubai pigesnis.

Lenkijoje seneliams nuo 75 metų amžiaus už vaistus nereikia mokėti. Nuo šių metų sausio 1 dienos minimalus mėnesinis atlyginimas Lenkijoje - 453 (Lietuvoje žada 255) eurų. Nuo 2017 metų kovo 1 dienos minimali pensija Lenkijoje bus 227 eurai (Lietuvoje vidutinė – 255 eurai) . Nuo 2016 metų balandžio mėnesio už antrą ir vėlesnį vaiką šeimoje iš valstybės mokama maždaug 113 eurų parama. O sunkiai besiverčiančios šeimos gauna išmoką, net jei šeimoje auga vienas vaikas.

Iš kur toks „rojus žemėje“ toje Lenkijoje, jeigu BVP per metus vienam žmogui tenai 500 eurų mažesnis negu Lietuvoje? Atsakymas gali būti tiktai vienas – tenai vagių perpus mažiau valdžioje ir idiotų, svetimas vietas ministerijose užimančių. Tenai prezidentas – Lenkijos valstybės patriotas, o ne susidirbęs komunistas-išverstakailis, kaip Lietuvoje.

Prezidente, traukitės iš posto, paskubėkite, kol lietuviai nenutarė ir vėl jungtis su lenkais į vieną valstybę.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą