2017-01-24

Olga Četverikova: Krikščionybės naikinimo strategija (video)


Olga Četverikova pasakoja apie globalinę krikščionių persekiojimo problemą. Daugumai stebėtojų senai tapo aišku, kad krikščionybė yra labiausiai persekiojama religija pasaulyje. Artimieji Rytai tapo arena beprecedentinių krikščionių persekiojimų. Čia vyksta krikščionių genocidas. Jeigu XIX ir XX amžiais Vakarų šalys stengėsi padėti Artimųjų rytų krikščionims, tai dabar, juridiškai ir faktiškai atsisižegnojo nuo savo krikščioniškų šaknų. Jėzuitiškai, latentine forma vyksta plati, nepastebima katalikų bažnyčios mokymo pagrindų revizija. Kuo krikščionių religija trukdo pasaulio „elitoms“, kaip jie nori ją „modernizuoti“, ir kodėl tai yra grėsmė Rusijai pasakoja Olga Četverikova.

Vyksta katalikų bažnyčios performatavimas. Ją masoniškais metodais vykdo jėzuitas popiežius Pranciškus, kuris deda visas pastangas, kad pakeisti krikščionybės esmę. Četverikovos nuomone, jis užsiima naikinimu viso kas šventa yra krikščionybėje, pradedant Dievo karsto suteršimu. Didelį dėmesį Četverikova skiria masonų vaidmeniui naikinant katalimybę.


P.S. Reikia prisiminti krikščionybės priešų masonų vykdomą Lietuvių tautos profanaciją. Geriausias pavyzdys - masonų simbolis neužmirštuolė, kurį landsgrybistų vadovaujami tautos priešai tapatina su Kovo 13 aukų minėjimu. Tai dvigubas landsgrybistų smūgis: ir lietuvybei, ir krikščionybei.

Pasirodo, Masoniškų neužmirštuolių galima nusipirkti ir tiesiogiai iš Jungtinės Karalystės „ebay“ prekybos tinklo už prieinamą kainą: http://www.ebay.co.uk/bhp/masonic-badges

MASONIC ‘FORGET ME NOT’ PIN BADGE £2.89, £3.75, dvidešimties vienetų komplektas (nuotraukoje aukščiau) Jums kainuos tik £3.99. Istoriškai jie vadinami “Apron Badges” – buvo skirti įsisegti į „mūrininko prijuostę”. Dabar masonų simboliai paprastai įsisegami einant į jų susibūrimą – į švarko atlapą, kaip sąsagos, kaklaraiščio smeigtukas. (Stilistas profesionaliau paaiškintų, kas ir kaip).“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą