2017-01-09

Milošas Zemanas čekus kviečia ginkluotis ir ruoštis „super holokaustui.“ Lietuvos valdžia irgi ginasi


Čekijos prezidentas Milošas Zemanas (Milos Zeman) patarė čekams ginkluotis ir ruoštis „super holokaustui“, kurį Europos valstybėse nori surengti musulmonų teroristai, rašoma Izraelio portale isra.com. 

Čekijos Vidaus reikalų ministerija yra tokios pat pozicijos ir reikalauja nedelsiant priimti įstatymą, kuris leistų piliečiams savarankiškai likviduoti teroristus, jeigu policija ilgai vyksta į teroro akto vietą. Parlamentas artimiausiu laiku turi suteikti piliečiams šią apsigynimo galimybę.

Kaip rodo statistiką, Čekijos gyventojai ėmė daugiau pirkti šaunamųjų ginklų savigynai, nors šalyje yra mažiau negu keturi tūkstančiai musulmonų. Čekijoje yra užregistruota 800000 šaunamųjų ginklų.

Mūsų valdžios atstovai brangina savo pačių gyvybes, todėl vyriausybės pastatą apsupo geležiniais antiteroristiniais įtvirtinimais. Keista, juk piliečiams nuolatos jie poteriauja, kad Lietuvoje teroristų atakos negresia. Išeina, kad ponuliai ir vėl mums meluoja. Niekas nedarytų tokių įtvirtinimų, jei nebūtų realios teroro išpuolių grėsmės. Patys „kraudami į kelnes“ galėtų ir mūsų saugumu pasirūpinti, bent kaip Zemanas, kad mes patys galėtume gintis nuo mums vežamų musulmonų teroristų rengiamo „super holokausto“.

Valdžios apsitvėrimo proga reikia priminti, kad Lietuvos Respublikos Seimas dar 2015 m. lapkričio 26 d. skubos tvarka priėmė ir Užsieniečių teisinės padėties įstatymo pakeitimo įstatymą, kuriuo sukurtas teisinis pagrindas nelegalių imigrantų perkėlimui į Lietuvą. Šį įstatymą pateikė Lietuvos Respublikos Vyriausybė, o LR Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas jam pritarė. Tuo tarpu Čekija, Lenkija, Slovakija, Vengrija neatsistojo keturiom prieš Briuselį ir atsisakė įsileisti į savo valstybes potencialius teroristus musulmonus.

Visuose Europoje surengtuose teroro aktuose dalyvavo taip vadinami musulmonai „pabėgėliai“, o iš tikrųjų islamo ekstremistai arba ekonominiai migrantai, kurių tikslas turtingiausios ES šalys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą