2017-01-24

Marin Le Pen ir Gerdo Vilderso šalininkų skaičius auga, o Merkel krenta


Prancūzijoje vis daugiau žmonių palaiko „Nacionalinio fronto“ lyderę Marin Le Pen. Aklausa parodė, kad ją palaiko 26% respondentų, 2% daugiau negu Fransua Fejoną, kurį „elitos“ stūmia į prezidento postą, kaip atsvarą Le Pen, kad tik sutrukdyti jai tapti prezidente. Žmonės tikisi, kad tapusi prezidente Marin Le Pen išspręs migracijos krizę ir apsaugos prancūzus nuo islamo teroristų.

Marin Le Pen visiška priešingybė Bnai Brith premijos laureatei sionistei Angelai Merkel, kuri visiškai nesirūpina dėl vokiečių tautos ateities ir 2015 metais atvėrė sienas, pažeisdama ES ir Vokietijos įstatymus, milijonams migrantų iš Azijos ir Afrikos.


Angelos Merkel populiarumas Vokietijoje krenta. Jos vadovaujamos valdančiosios koalicijos reitingai ai per vieną savaitę nukrito nuo 37 iki 36%. Opozicinės Alternatyva Vokietijai (AfD) reitingai tuo tarpu pasiekė 21%.


Apklausos parodė, kad Gerdo Vilderso „Laisvės partija“ devyniais procentais lenkia Olandijos valdančiuosius konservatorius. Konservatorių vadovą Marką Riute ir jo partiją tik sąlyginai galima vadinti konservatoriais, nes jie vykdė nuoseklią Europos griovimo politiką ir tuo nieko nesiskyrė nuo kairiųjų. Pastaruoju metu fliugeris Riutė pakeitė kryptį ir stengiasi nenusileisti Gerdui Vildersui kritikuojant masinę migraciją ir islamistus. Pusantro mėnesio iki rinkimų Olandijos pramjeras garsiai pareiškė, kad niekas nelaiko šalyje migrantų, kuriems svetimos jos vertybės. „Arba elkitės padoriai, arba išvažiuokite.“

Gerdas Vildersas priminė rinkėjams, kad Riutė pirmininkavo vyriausybei kada buvo „atidarytos sienos pabėgėlių cunamiui, masinei imigracijai, islamizacijai, melui ir apgaulei“.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą