2017-01-30

Lietuvių tauta neturi tikslo, todėl ir nyksta

Naikintojai statytojų fone

Didžiausia mūsų tautos tragedija – tikslo nebuvimas. Negali žmogus kažko gyvenime pasiekti, jeigu nieko nesiekia, be tikslo gyvena. Taip ir tautos. Jei jos neturi tikslo – jos negyvibingos.

Atskiri lietuviai turi tikslą, to nepaneigsi. Tie, kuriems pavyksta prasibrauti prie valdžios lovio, turi tikslą apvogti valstybę, kuriems tai nepavyko – pabėgti iš Lietuvos, dar kiti – nusigerti ir į šulinį sumesti savo vaikus, geriau, žinoma, uždaužyti negyvai svetimus, sugyventinės. Dar yra senelių, kuriems „vėlu jau prie darbo, nei sėsi, nei pjausi“, prieš kuriuos šita nykstanti mūsų valstybė vykdo tylų genocidą, atimdama galimybę visavertiškai maitintis ir gydytis.

Kai neturi pats tikslo, tai niekaip negali suprasti to, kuris tą tikslą turi

Koks kilo ermideris, kai Trampas savo įsaku apribojo musulmonų įvažiavimą į JAV! Net mūsų nykstančios valstybės feikinės televizijos buvo labai susikrimtusios dėl arabų „diskriminacijos“. O kaip kitaip. Negali valstybėje, kuri neturi tikslo, suprasti kitų tikslų. Smegenys taip suderintos: vogti, bėgti, arba nusigerti.

Aš priminsiu. Donaldas Trampas JAV prezidentu buvo išrinktas ir todėl, kad galingiausiai JAV žydų diasporai ir Izraelio valstybei yra pažadėjęs perkelti JAV ambasadą į Jaruzalę. Jis tęsi pažadus.

Taigi, Donaldo Trampo laukia sudėtingas darbas, kaip bitininkui, kuris eina draskyti avilio. Jis negali šio pažado nevykdyti. Izraelis laukia Trampo veiksmų, laukia diaspora, laukia artimiausi giminės – duktė Ivanka ir žentas, trys anūkai...

Po atstovybės perkėlimo neišvengiamai bus arabų teroristinių išpuolių, todėl imtasi saugumo priemonių.

Mūsų skverneliams užteko proto savo darbo vietą apsitverti nuo teroristų metaliniais stulpais, ir tai pažanga, atsižvelgiant į protines ir finansines galimybes. Pas amerikiečius daugiau finansinių ir protinių galimybių, todėl ir priemonės rimtesnės.

Pas frau Merkel dar kitaip, jos kitos užduotys, kiti tikslai. Sprendžiant iš jos darbų – jos tikslas sunaikinti vokiečių tautą. Wir schaffen das! – Angelos Merkel šūkis (mes tai padarysime). Ji padarys, nėra pagrindo tuo abejoti. Tuo ji labai panaši į mūsų valdžią.

Žydai turėjo tikslą, todėl jie savo tikslą po mažėl realizuoja

Plutarchas persakė Romos imperatoriaus Tito žodžius, kad tarp žydų gajus įsitikinimas, kad jie, neva, valdys pasaulį. Titas gi tvirtino, kad žydai klysta, Roma valdys pasaulį. Pasirodo, prieš du tūkstančius metų žydai neklydo. Žydai visada turėjo tikslą.

Naujas SNO generalinis sekretorius António Guterres pasakė žurnalistams, kad romėnų prieš du tūkstančius metų sugriauta Jaruzalės šventykla buvo judėjų, o Rytų Jaruzalė, kur yra Jaruzalės Šventykla, yra Senosios Judėjos teritorija, ir todėl negali vadintis „Palestinos teritorija“ ir priklausyti palestiniečiams.

Ukrainos oligarcho Vadimo Rabinovičiaus dovanota 800 kilogramų svorio gryno aukso menora stovės Trečiojoje šventykloje




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą