2017-01-06

Laukiama naujos migrantų bangos iš Afrikos


Austrijai išgelbėti laiko lieka vis mažiau, perspėja Austrijos žvalgyba. Ekspertai konstatuoja, kad iki 2020 metų 15 milijonų jaunų afrikiečių iš Nigerijos, Kongo respublikos, Sudano, Etiopijos ir dar septynių Afrikos valstybių ketina emigruoti į Europą.

Vien šiais metais iš Afrikos į Italiją buvo ES tarnybų ir NVO perkelta 300 000 nelegalių ekonominių migrantų iš Afrikos (kai kuriais duomenimis 0,5 milijono). Šiems žmonėms Sorošo ir Co globalistų, organizuojančių nelegalų negrų transportą į Europą, yra įkalta į galvas per MIP ir socialinius tinklus, kad ES turi jiems suteikti elitinius drabužius, butus, liuks klasės automobilius, aprūpinti pinigais ir pramogomis. Susidūrę su visai kitokia realybe, šie puslaukiniai afrikiečiai kelia Italijoje maištus, degina „pabėgėlių“ stovyklas. Šiais metais Italijos valdžia per prievartą ėmė nacionalizuoti privačius viešbučius ir juose apgyvendina negrus.

Austrijos gynybos ministras Hansas Peteris Doskozil pateikė planą, pagal kurį prieglobstis migrantams Europos teritorijoje nebūtų suteikiamas. Šią procedūrą siūloma atlikti Afrikos ir Azijos teritorijoje įkurtuose centruose. Jo žodžiais, reikia iš naujo parengti prieglobsčio suteikimo sistemą, kad sunaikinti žmonių pervežėjų verslą. Šiuo metu Austrijos ministras ieško bendraminčių Europoje.

Vargu ar lemta jam šią idėją įgyvendinti,  nes panašu, kad Europos kosmopolitinių „elitų“ tikslas yra baltosios rasės ir Europos Sąjungos sunaikinimas.

Pasaulio žydija šiuos 2017 metus skelbia Mošiacho (krikščionims antikristas) materializacijos metais. Manoma, kad Donaldas Trampas pripažins Jaruzalę Izraelio sostine ir tuo sukels viso pasaulio musulmonų pasipriešinimo reakciją. Migrantų antplūdis į Europą, ypač musulmonų, ištroškusių žydų kraujo, pagal sionistų sumanymą turėtų paskatinti žydų repatriaciją į Izraelį ir tolimesnį arabų autonomijų įsisavinimą.


Užrašas ant Menoros, šalia Habad Liubavič sinagogos Charkove (2017 metai) skelbia: "Mes norime Mošiacho dabar!"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą