2017-01-23

Kirilas Miamlinas teigia: Trampas ir Putinas – chasidų kandidatai



„Nors Donaldas Trampas daugeliu atvejų geriau už atvirą satanistę Hilari Klintos, mes atsisako nuo pederastų palaikymo, migracijos ir judo-globalizmo, reikia teisingai suprasti personažo esmę ir jėgas, kurios jį atvedė į aukščiausią JAV postą“, - rošo Miamlinas.

Jo žodžias, Trampo ramsčiu tapo chasidų sekta Chabad-Liubavič, kuri padėjo Trampui tapti JAV prezidentu. Be kita ko, būtent per šios sektos finansines sąskaitas – kitas chasidų statytinis – V.Putinas – pervedinėjo pinigus pavogtus iš Rusijos biudžeto į JAV. Už tai chasidai gavo ne tik solidžius procentus už perlaidas, bet Rusijos ir JAV valdančiųjų paramą. Kaip kažkada Bnai Brith atstovai Kizindžeris, Primakovas ir jų ryšininkas Berl Lazaras (Rusijos vyrausias rabinas) prastūmė savo kandidatą – V.Putiną, taip JAV chasidai prastūmė savo kandidatą – D.Trampą.

Miamlino nuomone, chasidai „neatsisakė nuo bandrų planų užgrobti pasaulį ir likviduoti religijas, pasaulėžiūrą, kultūras, ekonomikas kitų tautų – ir fizinės likvidacijos ir pavergimo „gojų“ likučių.“
… Farisiejai, „globalizacijos“ diegėjai (mondialistai, liberalai, kairieji, trockistai) … nuėjo taip toli, kad daugelis šalių buvo pasiryžusios su ginklu sukilti ir nusimesti tironiją, su didele tikimybe fizinio sunaikinimo iškrypėlių ir juos remiančių palūkininkų. Būtent todėl JAV „įjungė planą B“ - ir leido ateiti į valdžią Trampui. Lygiai taip, kaip 1999 metais, kada liaudis buvo pasiruošusi sukilti ir sunaikinti farisiejišką „Jelcino gaują“, tos pačios jėgos prastūmė V.Putiną.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą