2017-01-14

Kada pederastas pastos: Zimbabvės prezidentas paviešino vienalyčių santuokų įteisinimo sąlygą


Dar 2015 metų pradžioje Robertas Mugabė pareiškė, kad jei jau JAV dabar leidžiamos vienalytės sąjungos, jis pasirengęs sudaryti tokią sąjungą su prezidentu Baraku Obama.

Zimbabvės prezidentas Robertas Mugabė paviešino pederastų santuokų įteisinimo sąlygą. Ji gana paprasta — kada kas nors iš jų pastos.

Tai įvyko po kelių iškrypėlių arešto, kurie nusprendė pasipriešinti Mugabei ir susituokė, po ko jie ir buvo areštuoti. Po visų mosčių ir spalvų teisių gynėjų atakos, jis ir įvardino pagrindinę „jaunavedžių“ išlaisvinimo ir vienalyčių santuokų sudarymo sąlygą. Zimbabvės lyderis tai paviešino po susitikimo su KLR lyderiu Si Dzinpinu. Kinai nekomentavo Mugabės idėjos, bet nepasmerkė.

„Jeigu prezidentas Obama palaiko vienalytes santuokas ir gina homoseksualistus, aš pasiruošęs, jeigu bus būtinybė, nuvykti į Vašingtoną, atsiklaupti ant kelio ir paprašyti jo rankos“. - pareiškė Mugabė.

„Tai Amerikos prezidentas, Obama, kurio tėvas buvo afrikietis, kalba, kad mūsų nerems, jeigu mes neremsim homoseksualistų. Mes klausiame jo: jus pagimdė homoseksualistai? Mums reikia pratęsti mūsų giminę, o tam reikalingi vyrai ir moterys, o ne seks-mažumų atstovai“, - pasakė Zimbabvės prezidentas.

Barakas Obama tarp didžiausių savo pasiekimų jam būnant JAV prezidento poste įvardino vienalyčių santuokų įteisinimą. Gaila, kad jis nesusituokė su Mugabe ir nepagimdė jam vaiko. Tuo būtų įrodęs, kad šis klydo.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą