2017-01-29

Ispanijoje antifa banditai suspardė moterį už nacionalinės vėliavos spalvų brasleta


Apie kairiųjų fašistų-antifa išpuolius Vokietijoje rašiau publikacijoje „Antifa – Vokietijoje atgaivinta hitlerinio fašizmo mumija“. Pastarosiomis dienomis spaudoje pasirodė nauji pranešimai apie šių kairiųjų globalizmo tarnų išpuolius Ispanijoje ir Austrijoje.

Antifa banditai Ispanijoje

Antifa banditai Ispanijoje sausio 22 dieną sunkiai sumušė 20 metų moterį už tai, kad ji nešiojo nacionalinės vėliavos spalvų brasletą. Nusikaltėliai aukai traumavo galvą, išmušė dantis. Apie tai praėjusį antradienį (01.24) pranešė Ispanijos vidaus reikalų ministras. Egzekucijos scena, kai gauja jaunuolių spardo ant grindų pargriautą moterį, pateko į Youtbe ir sukėlė pasipiktinimo bangą Europos visuomenėje.

Užpulta jauna moteris nepriklausė jokiai politinei organizacijai. Ji pasakė, kad „tiesiog nešiojo brasleta su Ispanijos vėliava“. „Jie mušė mane už tai, kad nori uždrausti nešioti mums mūsų vėliavą“.

Policijos atstovo žodžiais, puldinėti aukas didelėmis gaujomis – antifa braižas. Nusikaltimas įvykdytas „neapykantos pagrindu“. VRM ministras spaudos konferencijoje praeitą antradienį tai pavadino „siaubinga piktadarybe“. Jo žodžiais anpuolis įvyko radikalių kairiųjų grupuočių prievartos ir ekstremizmo fone. Ministras perspėjo, kad antifa ekstremizmas kelia grėsmę ispanų nacijai.

Tai ne pirmas šių nusikaltėlių išpuolis Ispanijoje. 2015 metais jų buvo žiauriai sumuštas politikas Alejandro Espín Sogo, dalyvavęs vietiniuose rinkimuose.



Antifa banditai Austrijoje

Praėjusią savaitę vokiškoje spaudoje pasirodė pranešimai, apie Austrijoje veikiančios antifa banditų organizacijos „seminarus“, kuriuose dėstoma, kaip reikia profesionaliai laužtis į politinių partijų atstovų būstus, vogti jų kompiuterius, informacijos laikmenas. Šitą antifa banditų organizaciją, pasirodo, remia globalistinė Austrijos vyriausybė.

Vienos policijos Spaudos sekretorius Tomas Keiblinger pasakė: „Tokie seminarai jau senai vyksta Vokietijoje. Kad jie vyksta dabar ir Austrijoje, tai naujas reiškinys.“

Paskutines savaites Vienoje įvyko keli bandymai išplėšti opozicijos butus. Buvo pranešama apie judėjimo Identitären nario įvykį per Kalėdas, žinomi keli įsilaužimų atvejai jau šiais metais.

Pagrindinis antifa banditų antpuolių objektas – patriotai. Jie jų labiausiai nekenčia, kaip ir jų šeimininkai globalistai.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą