2017-01-07

Europos Sąjunga – europiečiams žalingas šlamštas


2016 metai parodė, kad Europos Sąjunga, kokia ji yra šiandien, europiečiams yra beprasmis šlamštas, viršvalsybinis parazitas su parazitine biuroktatija, kurią skiria Europos priešai-kosmopolitai. ES reikalingas skubus kapitalinis remontas arba utilizacija.

Atėmęs iš sąjunginių valstybių suverenitetą, valstybės atributus, šis parazitas nesugeba:
  • užtikrinti demokratijos; Demokratija – daugumos valdžia, tuo tarpu ES yra sukurta antidemokratija – demokratija daugumą parazituojančioms mažumoms: „pabėgėliams“, islamistams, įvairiausio plauko lytiniams iškrypėliams ir taip toliau. Daugumos nuomonė ES tiesiog ignoruojama. Čia veikia draudimai reikšti savo nuomonę viešoje erdvėje. Tai išvirkščias fašizmas, bet jis nuo to nei kiek ne geresnis už savo pirmtaką. ES šiuo metu dominuoja imigrantų iš Azijos ir Afrikos ir lytinių iškrypėlių teisių gynimas, tuo tarpu normalių europiečių, absoliučios gyventojų daugumos teisės neginamos, jos kasdien trypiamos. Europiečiai yra terorizuojami atvykėlių azijiečių ir afrikiečių, lytinių iškrypėlių ir išvirkščių fašistų - „antifa“, bei tai pačiai globalistų gaujai tarnaujančių „žaliųjų“.
  • užtikrinti piliečių saugumo; 2016 metai Europoje buvo negirdėto teroro metai, kurį į Europą įsileido tarptautinio sionizmo tarnaitė Angela Merkel (už šią 40 metų tarnystę apdovanota Bnai-Brith premija). Milijonai jos į Europą įleistų musulmonų ekstremistų, prie kurių prisidėjo Europoje išauginti islamo-teroristai, surengė europiečių skerdynes, kurios prasidėjo Kiolno masiniais europiečių moterų ritualiniais išprievartavimais ir pasibaigė Kalėdinės eglės ir europiečių traiškymu Berlyne Kalėdinėje mugėje.
  • kontroliuoti sienų; 2016 metais nelegalūs migrantai ir toliau plūdo per kiauras ES sienas. Šokiruoja tai, kad ES pati vykdo nelegalių migrantų transportą iš Afrikos į Europą, ką jau kalbėti apie globalistų apmokamas NVO, kurioms tai yra kasdienis darbas. Italijos partijos „Šiaurės lygą“ lyderis Matteo Salvini sako, kad ES turi peržiūrėti migracijos politiką. Jo žodžiais, 95 procentai iš pusės milijono nelegalių migrantų šiais metais atvykusių į Italiją yra ekonominiai migrantai iš Afrikos, kurie neturi jokių teisių į prieglobstį. Vietoj to, kad visus nelegalius migrantus deportuoti lauk, Italijos globalistinė social-demokratų vyriausybė nacionalizavo migrantų reikmėms privačius viešbučius, nekreipdami jokio dėmesio į savininkų pasipriešinimą.
  • apginti piliečių nuosavybės; Teisė į nuosavybę, jos saugumas – pagrindinis kapitalistinės santvarkos principas. Nuosavybė šventa, niekas neturi teisės ją iš žmogau atimti ar pagrobti. ES nesiskaito net su šiuo pagrindiniu kapitalizmo principu. Dėl Europos užtvindymo migrantais iš Azijos ir Afrikos, Europoje apiplėšimai ir įsilaužimai, turto prievartavimai, vyksta kiekvieną minutę. Tai ES slepiama, dangstoma, kad daugumą nusikaltimų atlieka „pabėgėliai“. Kaip minėta aukščiau, ES prasidėjo net tiesioginė piliečių turto nacionalizacija. Dar viena piliečių turto nacionalizacijos forma yra – socialinių fondų grobimas. „Pabėgėliams“ dalinamas bendravisuomeninis turtas, kurį sukaupė mokesčių mokėtojai, o dabar neatsiklausus jų nuomonės, šis turtas išdalinamas atvykėliams, kurie yra europiečių atžvilgiu „socialiniai parazitai“.
ES yra dirbtinis, ekonominio pagrindo ir logikos neturintis darinys, kuris pamynė demokratiją, europiečių socialinę gerovę, jų saugumą. ES griauna europiečių šeimą, papročius, krikščionių religiją, nacionalines valstybes, todėl neturi teisės į egzistavimą.

ES – šlamštas, kurį būtiną kuo greičiau išmesti į istorijos šiukšlyną. Tik taip įmanoma išsaugoti Europą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą