2017-01-20

Donaldo Trampo inauguracija





Prof. Aleksandras Duginas šia proga pasakė:

„Šiandien svarbiausia diena – Donaldo Trampo inauguracija. Amerikos anarchistai iš Sorošo armijos parengė visą operaciją pavadintą „Sutrukdyti sausio 20“, bet vargu ar Donaldo Trampo pergalės granitas gali būti nors kaip tai paliestas tokios smulkmės.

Pati didžiausia naujiena yra tai, kad Donaldas Trampas gyvas, ir kad jis laimingai sulaukė 2017 metų sausio 20 dienos ir jau pirmadienį, o, gali būti net anksčiau, imsis rutininių pareigų šeimininko pagrindinio žmonijos namo – Baltųjų Rūmų Vaųingtone, Kolumbijos valstijoje.

Trampas pasiekė triuškinančią pergalę su visai suprantamais lozungais prieš globalistų kandidatą. Tai buvo naujos Amerikos revoliucijos lozungai. Už tai jį palaikė, už tai jį pamilo, už tai ėmė jo nekęsti. Daugelis nerimavo, o kažkas, tikriausiai, paslapčia tikėjosi, kad išvakarėse jį nužudys. Juk faktiškai prieš jį ne tiktai Pasaulio vyriausybė, niekieno neišrinkta, prieš jį finansinė oligarchija, FRS, Amerikos specialiosios tarnybos tai yra Sistema. O jis prieš ją. Ir su juo Amerikos tauta – atmetus įvairias liberalias atliekas. <...>


Ar taip yra iš tiesų ką sako filosofas Duginas? Aš manau, kad Sistema už Trampą, Pasaulio vyriausybė už Trampą, pasaulinio sionizmo vadai už jį, kitaip jis netaptų JAV prezidentu, o visas šitas dviejų aktorių spektaklis, tie jų purvini rinkimai, tėra skirtas mums – iškvailintiems gojams. Visa šitas spektaklis tėra perkamos JAV demokratijos parodija.

Komentuodamas šių metų Davoso ekonomikos forumą ir Donaldo Trampo įtaką pasaulio ekonomikai prof. V.Katasonovas sako:

„Kas liečia rimtus Vakarų naujos pasaulio tvarkos „architektus“, tai, atrodo, jie jau padėjo kryžių ant kapitalizmo. Jie laipsniškai įdiegia į žmonių sąmonę naują pasaulio tvarką. Šiandien ji užšifruota tokiais terminais, kaip „skaitmeninė visuomenė“, „skaitmeninė ekonomika“, „skaitmeniniai finansai“. Šie terminai jau skambėjo praėjusių metų forume; šiais metais tema „skaičiai“ išeina į pirmą planą.“

Manau, kad V.Katasonovas arčiau tiesos.

О štai apžvalgininko Rostislavo Iščenkos nuomonė:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą