2017-01-29

Britų pederastai galutinai išprotėjo


Čia vietiniai pederastai  pasiūlė nėščių moterų nebevadinti nėščiomis moterimis, o „tolerantiškai“ jas vadinti „nėščiais žmonėmis“. To priežastis - vienas su protu susipykęs, tačiau pastojęs iškrypėlis, kuris jau pradėjo hormonų pagalba „keisti lytį“, bet chirurgai dar nepabaigė jam išoperuoti moteriškumo.

Visa tragedija tame, kad pederastai jau yra užvaldę Britanijos medicinos bendruomenę. 14 puslapių Efektyvios komunikacijos instrukcijoje (A Guide To Effective Communication: Inclusive Language In The Workplace), kurią išleido britų medicinos asocijacija, kalbama, kad tarp nėščių moterų yra transgenderiai, kurie irgi gali pastoti. Negalimas jų įžeidinėti. Čia ir pateikiamas tas nelemtas vienintelio pastojusio psichikos ligonio pavyzdys. Dar įsižeis, jei jį moterimi pavadinsi! Aiškų, kad geriau įžeisti šimtus milijonų žmonių, kuriems su smegenimis viskas tvarkoje, negu vieną ligonį.

Pačią pirmą po inauguracijos dieną Donaldas Trampas iš Baltųjų Rūmų svetainės išmetė iškrypėlių puslapį. Baigiasi globalizmo era, tikėkimės, kad pasibaigs ir sodomitų siautėjimas, nes tik globalistams šitie iškrypėliai buvo reikalingi, tik vardan globalizmo jie buvo propaguojami, kad visuomenę skaldyti, ją degraduoti. O kas jie be amerikoniškų pinigų krano? Po jo bus užsukti ir JAV vasalų pinigų kraneliai.

Gal gi sausio 21 dienos iškrypėlių palaikymo ir Trampo apspjaudymo eitynių organizatorės austėjos nesuspės išvaryti iš proto Lietuvos moksleivių ir darželiokų?

Kokia austėjų išvarytų iš proto vaikelių ateitis – galima pasiskaityti sausio mėnesio National Geographic numerį, kuriame pasakojama apie mažąjį transgenderį.

Visi protaujantys piliečiai puikiai supranta, kam visa tai daroma. Mažumos reikalingos tam, kad jų neapkęstų dauguma, o po to daugumą patogu kaltinti ir reikalauti „išpirkti kaltę“. Neteks aktualumo transgenderių tema - National Geographic publikuos mažų kaprofikų fotografijas, kurių nesupranta klasės draugai, o politinės ir moralinės prostitutės austėjos organizuos jų palaikymo paradus, tuo pačiu ir kokį Trampą apspjaudys.


Autoriaus straipsniai panašia tema:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą