2017-01-23

Apsirengsiu ir aš moterišku organu ir eisiu demonstruoti, nes gyvenimas Lietuvoje jau visiška p..da!


Atėjus Trampui „rusai puola“ era pasibaigė, gal laikas mūsų valdžiai baigti militaristinę isteriją ir pradėti kovą su skurdu Lietuvoje?

Gąsdinimas užsienio priešais – gera taktika, norint nukreipti visuomenės dėmesį nuo vidinių valstybės problemų. Bet kiek šita beprotystė gali tęstis? Nuo jos net premjero akys jau „iš orbitų“ išvirto ir styro dabar tarsi šviesoforo lempos.

Pasibaigė karo su Rusija juodoji gadynė Vašintone, iš kur mūsų valdžia vis kvapus uodžia ir pagal jų vėjus savo užpakalius pavėjui gręžioja. O ten - rusai nebepuola. Rusai sąjungininkai. Ten gautas nurodymas – JAV ambasadą į Jaruzalę perkelti. Kremliaus ruporas Vladimiras Žirinovskis, kuris visada teisingai įvykių eigą pranašaują, nes daugiau, matyt, informacijos turi, vakar per Rosiją 1 V.Solovjovo laidą pasakė: „Amerika į Jaruzalę ambasadą perkels ir Maskvai reikia ambasadą į Jaruzalę perkelti“.

O toliau – Šventyklos atstatymas... nuodėmių atleidimas... pasaulio karalius... viskas, kaip šventuose žydų raštuose ir įvairiuose protokoluose aprašyta. Gal tam ir jo žentas ortodoksas Kušneris patarėju pas Trampą paskirtas, kad viską pagal Šventraščius patarinėti. Taigi, koks karas su rusais, jei musulmonų širšalynas bus draskomas? Nekariausim, basta. Ir tvoros niekur pasieniuse su rusais nestatysim, o nuo musulmonų teroristų sieną aplink vyriausybę jau pastatėm.

Tai gal pats laikas lietuviais pasirūpinti? Afganistane Goro provincija pasirūpinom, Ukrainos vaikais (Ukrainos oligarchų apvogtais) pasirūpinom, aukojom, priedo šovinių tris vagonus jiems dovanojom, gal laikas Lietuvos vaikais ir seneliais pasirūpinti, kol badu mirti nepradėjo? Jauni ir stiprūs iš Lietuvos-pamotės pabėgti gali į Vakarus, į baudžiavą, jie nemirs badu, o ką vaikeliams ir seneliams daryti, kurie ne tokie judrūs?

Apsirengsiu ir aš moterišku organu ir eisiu demonstruoti, kaip tie demonstrantai Vašingtone, nes gyvenimas Lietuvoje jau visiška p..da! 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą