2017-01-18

Antifa – Vokietijoje atgaivinta hitlerinio fašizmo mumija


Trečiadienio naktį Diuisburge buvo nuniokotas su Vokietijos islamizacija kovojančios organizacijos PEGIDA vadovo būstas, jo automobilis. Antrą valandą nakties per išdaužtą langą į butą buvo įmesti dažai, užlieję visą virtuvę, buvo padegtas prie namų stovėjęs automobilis, rašoma Pi-news. Įtariama, kad tai Antifa darbas.


Šiuo metu Vokietijai didžiausia grėsmė kyla iš islamo fundamentalistų, organizavusių šioje šalyje seriją kruvinų teroro aktų. Antroje vietoje stovi globalistų samdomi ir globojami „Antifa“ teroristai, dažniausiai niokojantys turtą ir žalojantys žmones.

Opozicinių partijų lyderių terorizavimas – yra Angelos Merkel režimo kasdienė praktika. Vokietijos valdžia iš kultūrai skiriamų lėšų finansuoja „Antifa“ ir kitas kairiųjų ekstremistų grupuotes, o šie vandalai terorizuoja opozicijos politikus: teplioja jų namus, puldinėja gatvėse jų vaikus, šeimos narius, siuntinėja grasinimus, naikina jų turtą. Teroras tapo Angelos Merkel režimo neatskiriama dalimi.

Vietiniai rinkimai federalinėse Vokietijos žemėse parodė, kad Merkel partija KDS neturi palaikymo dėl jos antivokiškos „atvirų sienų politikos,“ todėl vietinių rinkimų 2016 metais išvakarėse, matomai, iš įtūžio ir buvo sudegintas Alternatyva Vokietijai partijos (AfD), pasisakančios prieš masinę imigraciją, pirmininkės Frauke Petri asmeninis automobilis. Frauke Petry pranešė, kad tai jau antras jos automobilio padegimas. Pernai Berlyne buvo sudegintas ir kitos AfD politikės Beatrix von Storch automobilis.

AfD partija rinkėjų yra vis labiau palaikoma ir tai siutina valdančiuosius liberalfašistus. Kaip tik jie nevadina opozicijos: ir „populistais“, ir „rasistais“, ir „fašistais“ ir pan. Tai nepadeda. Rinkėjai mato, kad Merkel tai užsienio interesų partija, kad tai antivokiška partija. Per organizuojamus mitingus piliečiai nuolatos nušvilpia Merkel. Vokiečiai nori gyventi Vokietijoje, o ne globalizmo barake su „atviromis durimis“, jie pavargo nuo pabėgėlių – socialinių parazitų teroro ir prievartos.

Interviu Times ir Bild išrinktas JAV prezidentas Donaldas Trampas Vokietijos kanclerės Angelos Merkel sprendimą priimti nelegalius migrantus pavadino „katastrofiška klaida“.

„Aš manau, ji padarė vieną labai katastrofišką klaidą – tai priimdama visus šituos nelegalus,“ - pareiškė Donaldas Trampas.

Priminsime, kad atverdama ES duris nelegaliems migrantams Angela Merkel pažeidė Vokietijos ir ES įstatymus. Faktiškai ji yra nusikaltėlė, kurią reikia teisti.

Vokietijoje Antifa veislės banditai persekioja ne tik dešiniųjų parlamentinių Vokietijos partijos atstovus, bet ir nepraradusios proto kairiuosius. Vokietijos Kairiosios partijos suvažiavime Magdeburge 2016 metais Sarai Vagenknecht, kairiųjų frakcijos pirmininkei Bundestage, kuri šią savaitę pasisakė už NATO reorganizavimą, į veidą metė tortą. Metė todėl, kad Vagenknecht, skirtingai nuo jos kolegų iš partijos vadovybės, dar išlaikė sveiko proto likučius, ko dėka ji reikalavo uždaryti sienas ir užkirsti nekontroliuojamą taip vadinamų „pabėgėlių“ srautą.

Laikraštis „Bild“ išsiaiškino, kad Antifa banditai buvo finansuojami už federalinio kultūros fondo lėšas, tai yra už mokesčių mokėtojų pinigus. Jiems buvo skirta 150 000 eurų! Jų metodai: sprogimai, sumušimai, bauginimai, AfD narių asmeninių duomenų skelbimas internete su kvietimais vykdyti akcijas prie jų namų ir siekti, kad jie netektų darbo, paišyti ant jų namų svastikas, deginti automobilius, laužtis politikų butus, grobti jų turtą, daužyti stiklus partijos ofisuose, kaip ir visose patalpose, kurias jie samdo susitikimams, rakinti jų namų vartus klojimų spynomis, mušti policininkus, kurie juos gina, rengti piketus prie jų namų ir butų, statyti grabus su jų pavardėmis prieš įėjimo duris, pilti smėlį ir skaldą prie vartų ir t.t. AfD partijos valdybos narei Beatrix von Storch nuolatos grasė nužudymu, du kartus buvo sudegini jos automobiliai. Ją visą parą saugo policija. Tatjanai Fensterling, kandidatei į Drezdeno merus nuo Pegida, ne šiaip grasino, bet išklijavo mieste 300 plakatų su jos ir jos šeimos fotografija, adresu, telefono numeriu, kitais duomenimis.

2016 metais Študgarte vykęs partijos AfD auvažiavimas, kuriame buvo priimti partijos įstatai su nuostata, kad islamas nėra Vokietijos dalis ir yra nesuderinamas su Vokietijos Konstitucija, lygiai kaip ir ketinimas drausti hidžabą ir minaretų statybą, priminė karinę operaciją. Du tūkstančiai Antifa buvo apsupę salę, kur vyko suvažiavimas, puldinėjo delegatus, apspjaudė juos, mėtė akmenis ir butelius, rengė sprogimus autobane į Študgartą. Ir visa tai vyko stebint tūkstančiui ten buvusių policininkų!

Net tada, kai šie kairieji fašistai padaro didelę materialinę žalą valstybei, taip, jie demonstracijose prieš Pegida ir AfD  įprato padeginėti geležinkelio kabelius, rengti gaisrus ir dūmų užtvaras tuneliuose ir išvesti iš rikiuotės ištisus geležinkelio ruožus, jie lieka nenubauti. Prieinama ir iki pačių rimčiausių nusikaltimų: taip, du kairieji nacistai įsiveržė į Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD) nario biurą ir užpuolė jį, sukeldami jam sunkius kūno sužalojimus. Vienas mušė gulintį ant grindų be sąmonės žmogų sunkiu daiktu į galvą ir tuo metu kitas visą tai filmavo ir kalbėjo nuosprendį: „Taip atrodo nuoseklus antifašizmas!”. Vėliau šį video jie patalpino tame pačiame puslapyje „Indimedia“, nei kiek nesirūpindami dėl to, kad juos gali sugauti ir pasodinti į kalėjimą. Jie žino: negali ir nepasodins, priešingai, jie vykdo purviną darbą tiems, kas juos pasiuntė, ir gali tikėtis savo užsakovų palaikymo.

Vokietijos publicisto Olego Vekslerio nuomone, „visas Vokietijos kairysis ekstremizmas legitimizuotas iš paties viršaus“ ir „Būtų naivu galvoti, kad poniai Merkel apie tai neraportuoja. Per metus skaičius kairiojo ekstremizmo nusikaltimų Bavarijoje ir Saksonijoje padidėjo trigubai.“

Antifa – tai hitlerinio fašizmo klonas, globalistų Vokietijoje atgaivinta hitlerinio fašizmo mumija, kurią būtina sunaikinti, neleisti, kad ji paplistų ir Lietuvoje.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą