2016-10-27

Telefoną žinau - 8700 70007. Tai ką man dabar apskųsti?


Apskųsčiau savo tėvą, jis Vinco Kudirkos kūrybą tyrė, šito antiglobalisto, antiliberalo, ksenofobo, antisemito, rasisto … Jis, tas Kudirka, gi jokio dėmesio nerodė nei LGBT, nei transgenderiams, nei zoofilams, nei kitoms JAV pagrindinėms vertybėms, jis net paprastiems lietuviškiems pederastams neskyrė nei vienos eilutės!

Gaila, negaliu tėvo apskųsti, nes jau miręs, o juk išeitų, kad jis to antisemito ir ksenofobo bendrininkas. Nesulaukė jis atpildo telefono 8700 70007 pagalba. Gaila.

Galėčiau ir motiną apskųsti, nes jos pirmas vyras buvo lietuvis-nacionalistas, miškinis, Norilske tuoj po karo lageryje mirė. Nacionalistai, žinia, baisūs globalizmo priešai. Tuojau motiną apskųsčiau tuo 8700 70007 telefonu. Gaila, bet ji irgi mirusi, nepakaltinamą.

Dar žinau tokią rusų šnipę „Magnolija“, Lietuvoje šiuo metu gyvenančią, kuri viename universitete su Vladimiru Putinu studijavo, bet sprendžiant iš to, kad ji dabar tokias aukštas pareigas užima, geriau su ja neprasidėti.

Vokietijoje dar vieną iš „Štazi“ agentę Angelą žinau, gal ją apskųsti, bet gi ten savi šnipai ir šnipų gaudytojai.

Tai ką čia man apskundus?

O! Troleiso vairuotojas girdėjau „Ruskoje radio“ klausė. Bus kandidatas Nr.1.

Dar apskųsiu laikraščių kioską prie kryžkelės, dar NORFĄ, RIMI, IKI, MAXIMĄ, kad rusiškus laikraščius parduoda, dar Rusų dramos teatrą apskųsiu, rusų mokyklą kitoje gatvės pusėje, namo sieną apskųsiu, kad ten žodis iš trijų rusiškų raidžių parašytas.

Čaikovskį dar apskųsiu už Spragtuką, nes tas Spragtukas man, taip į „dėdulės“ anūką panašus. Gal nusižiūrėjo, sakau, gal pasityčioti norėjo iš šio mūsų „nusipelniusio valstybės veikėjo“.

Dostojevskį, Čechovą, apskųsiu, kad angliškai nerašė, o rusiškai, šitų agresorių kalba.
Čechovą, Bulgakovą ir Gogolį tai apskųsiu pirmoje vietoje, jie gi gyveno Ukrainoje, o rašė rusiškai. Tai juk tipiška Kremliaus agentūra!

Tuojau apskųsiu visus iš eilės tuo 8700 70007 pasitikėjimo telefonu, žinos jie man, kaip rusams šnipinėti.

O gal nereikia tokio ilgo numerio rinkti, juk jame užkoduotas 007, juk tai Džeimsas Bondas! Štai kas Lietuvoje visokias „magnolijas“ ir „dėdules“ išgaudys. Dabar supratau, kur čia šuo pakastas.

Šaunuoliai, tie mūsų saugumiečiai, apie tokius darbo metodus Šveiko nuotykiuose daug gero parašyta! Sveikinu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą