2016-10-10

Kiek teroristų vaikšto Lietuvos gatvėmis?


Mūsų sąmonę praradusi valdžia vis veža mums potencialius teroristus, tuos „pabėgėlius“, stengiasi viršyti Briuselio planus. Lietuvoje valdžios visada buvo tokios. Įsakydavo planus viršyti Maskva – viršydavo, įsako Briuselis – viršija, net per galvą verčiasi. O kiek teroristų į Lietuvą atvežė, taip ir nepaskaičiavo, potencialių, žinoma, ant nosies neparašyta, kuris iš jų, tų atvežtųjų, yra teroristas. O štai austrai jau ėmė kelti tokį klausimą, ėmė skaičiuoti, nes jau daug šito šlamšto prisivežė. Šiai problemai skirtas šios dienos didžiausio austrų dienraščio „Krone“ straipsnis pavadintas „Kiek teroristų mūsų gatvėse?“ (Wieviele Terroristen sind auf unseren Straßen? )


Po teroristinio aliarmo  Chemnico mieste praėjusį šeštadienį Vokietijoje vyksta plataus masto 22 metų amžiaus siro Džabero Al-Bakro paieška. Jis paieškomas dėl sprogstamųjų medžiagų, kurios buvo rastos jo nuomojamame bute. Šis siras – taip vadinamas „pabėgėlis“, tokiu prieš kelis mėnesius jis buvo pripažintas. Kadangi visi Vokietijoje teroro aktus įvykdę teroristai valdžios buvo pripažinti "pabėgėliais", todėl Krone ir kelia klausimą: Kiek teroristų laksto dabar Austrijos gatvėmis?


Krone primena, kad prieš kelias savaites siras „pabėgėlis“ Federalinėje Reino-Pfalco žemėje buvo suimtas už teroro akto rengimą. Liepos mėnesį „pabėgėlis“ afganas su kirviu keleiviniame traukinyje Viurcburge sukapojo penkis keleivius. Po kelių dienų 27 metų siras „pabėgėlis“, atvykęs į Vokietiją prieš du metus, Ansbacho centre susprogdino bombą ir sužeidė 15 žmonių, keturis sunkiai. Austrų Trolyje buvo areštuoti keli prieglobsčio parašantys „pabėgėliai“ iš Sirijos ir Irako. Jie buvo suimti  už dalyvavimą teroritinėje veikloje teroristinių gaujų sudėtyje savo kilmės valstybėse. „Pabėgėliai“- teroristai didžiulė problema Austrijoje. Jų priskaičiuojama 280.

Rusena viltis, kad po rinkimų į Seimą pas mus bus naujas VRM ministras, protingesnis už dabartinį, ne toks stropus vežti į Lietuvą potencialius teroristus-"pabėgėlius" ? 





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą