2016-10-30

Australija nelegaliems migrantams uždaro duris

Tiems, kas nelegaliai bando patekti į Australiją bus visam laikams uždrausta atvykti į šią šalį, net jeigu jie ir turės juridinę teisę pretenduoti į pabėgėlio statusą arba norės į šią šalį atvykti kaip turistai, pranešė Breitbart ir Politically in Corect.
Europos Sąjunga nelegalius migrantus veža į Europą pati. Tuo užsiima kontrabandistai, Frontex, Sorošo ir kitų JAV milijardierių finansuojamos NVO. Tokia kontrabandistų ir ES tarnybų simbiozė tik skatina nelegalių migrantų srautą. Visos šios organizacijos sugeba į Italiją per parą atplukdyti iki 6,5 tūkstančio nelegalų iš Afrikos.
Australijoje irgi vyko panašus idiotizas, bet pagaliau šios valstybės valdžia paskelbė, kad atsisako šios beprotiškos praktikos ir šiol visi laivai, transportuojantys nelegalius migrantus bus buksuojami lauk iš teritorinių Australijos vandenų, o į šalį nelegaliai prasiskverbti bandantys migrantai visiems laikams praras galimybę prašyti prieglobsčio ir net nebus įsileidžiami į šalį. Įstatymo projektas paruoštas ir bus svarstomas lapkričio pradžioje.
Ar užteks proto ES vadovams užsukti  nelegalios migracijos kraną? Vargu. Panašu, kad ES sunaikinimas yra šitų bepročių (nusikaltėlių?) tikslas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą