2016-09-13

Hilari Klinton – matomai narkotikais pripumpuota močiutė?




Tai mano asmeninė nuomonė. Vakar buvo pranešama, kad Klinton priepuolis 9/11 minėjimo metu buvo dėl „vandens praradimo“. Taigi, apsilankykte diskotekose, klubuose, muzikos festivaliuose, kur nusikaltėliai paprastai prekiauja psichotropiniais narkotikais, ir pastebėsite, kad narkomanai yra egzaltuoti, blizgančiomis akelėmis, nenormaliai pakilios nuotaikos ir ... nuolatos geria. Geria jie todėl, kas organizmas netenka daug vandens narkotikų poveikyje. Lygiai tokia pati narkomaniška išvaizda ir pas amerikiečių septyniasdešimtmetę Hilari Klinton: blizgančios akys, egzaltuotas elgesys, nenormalus jos metams aktyvumas, ji nuolatos kažką geria, padėjėjai ją nuolatos girdo vaistais.



JAV narkotikai senai naudojami jų politikų. Nedideliais kiekiais, kad sustiprinti protinį aktyvumą. LSD naudojo Džonas Kenedis, studijų metais LSD naudojo Džordžas Bušas. Jis dalyvavo Harvardo profesoriaus Timothy Leary projekte, kuriuo buvo siekiama „sąmonės ribų išplėtimo.“ Sunku pasakyti, kokiu mastu padedant LSD buvo išplėsta Bušo sąmonė, bet šis Harvardo absolventas neskyrė savo kalbose Autralijos nuo Austrijos, o Švedijos nuo Šveicarijos.


Pas kiekvieną septynių dešimčių metų žmogų paprastai būna kelios chroniškos senatvės ligos: širdies-kraujagyslių, senatvinė silpnaprotystė (demensija) ir t.t. Tai natūralu ir suprantama, bet aš niekada nemačiau tokio nenormalaus aktyvumo, tokios egzaltuoto elgesio, tokio galvos kratymo, tokios nenormalaus žmogaus mimikos, taip blizgančių akių, tokio nuolatinio vandens gėrimo, kaip pas pretendentę į JAV prezidento postą Hilari Klinton. Gal aš klystu, gali būti. Lietuvos politikoje pilna pagyvenusių žmonių, bet nieko panašaus jų elgesyje neteko matyti, net rinkimams į Seimą artėjant.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą