2016-09-10

9/11 penkioliktas metines pasitinkant. Purimo šventimas: žydų vaikai šlovina bokštų-dvynių sugriovimą. Generolo Ivašovo nuomonė


Po Pasaulio prekybos centro (PPC) sugriovimo amerikiečiai su sąjungininkais sugriovė Afganistaną, Libiją, Iraką, Siriją, bandė sugriauti Egiptą, pabėgėliais užtvindė Europą [1]. Kartą, per valstybinį Rusijos kanalą PTP aš išgirdau pasakojant Rusijos politiką (žydų kilmės), ilgametį Liberal-demokratų partijos vadovą Vladimirą Žirinovskį, kad nei vienas iš 4000 PPC dirbusių žydų neatvyko į darbą 9/11. Nei vienas iš jų nenukentėjo. Jie buvo perspėti. Artėjant PPC atakos 15-osioms metinėms aš pabandžiau pasidomėti šiuo mįslingu klausimu.

Kai įvyksta tokie ekstraordinariniai įvykiai, kaip rugsėjo 11 dienos Pasaulio prekybos centro ataka, visada keliamas klausimas, kam tai buvo naudinga. Suprantama, nei vienas mąstantis žmogus nepatikėjo versija, kad šį grandiozinį teroro aktą organizavo kažkokie arabų teroristai. Per praėjusius 15 metų buvo daug šio antpuolio organizavimo versijų. Mane sudomino vienas klausimas, kuriems galams arabų teroristams, įvardijantiems Izraelį savo priešu Nr.1, būtų reikėję prieš PPC ataką perspėti žydus, kad šie tą dieną neatvyktų į darbą. Kas visa tai organizavo?




Purimo šventimas: žydų vaikai šlovina bokštų-dvynių sugriovimą [2]

Kevin Barrett rašo, kad jau 11 metų Izraelis pažymi sėkmę savo stambaus masto operacijos prieš Jungtines Valstijas. Bet ir Izraelio mokiniai, apsivilkę degančių bokštų-dvynių kostiumais, ne pirmieji sionistai, pažymintys Izraelio užpuolimą prieš Ameriką.



Ši dalis priklauso „šokantiems žydams“, kurie ankstų 2001 rugsėjo 11 rytą Liberty State Parke, kuris yra kitoje įlankos pusėje nuo PPC, jie nukreipė savo kameras į nepažeistus bokštus-dvynius (jų filmuota lėktuvo smūgio į Šiaurinį bokštą medžiaga taip niekada ir nebuvo paskelbta).

Kada lėktuvai įsirėžė į bokštus, izraeliečiai tiesiog išprotėjo. Jie ėmė šokinėti, šuoliuoti ir kilnoti vienas kitą. Po gaisro pradžios „šokantys izraeliečiai“ ėmė fotografuotis, laikydami žiebtuvėlius bokštų fone. Kai prasidėjo kontroliuojamas griovimas, „šokantys izraeliečiai“ tiesiog išprotėjo iš džiaugsmo. Jų planas pavyko.

Bet šis laukinis šventimas neliko nepastebėtas. Atsitiktinė liudininkė pastebėjo neadekvatų „šokėjų“ elgesį ir paskambino policijai, kuri areštavo penkis Mosado operatyvinius darbuotojus, konfiskavo kelis tūkstančius dolerių grynais, paslėptus kojinėse, ir savaitei juos sulaikė. Visą šį laiką melo detektoriai rodė, kad jie nuolatos meluoja. Izraelio vyriausybei paprašius, jie buvo slapta išsiųsti į Izraelį – dėka Nacionalinio Saugumo vadovo Michael Chertoff, kuris turi dvigubą JAV ir Izraelio pilietybę.

Sugrįžę į Izraelį, „šokėjai“ - Sivan ir Paul Kurzberg, Yaron Shmuel, Oded Ellner, Omer Marmari, ir Paul Kurzberg, Yaron Shmuel, Oded Ellner, Omer Marmari, - pasirodė Izraelio televizijoje ir pareiškė, kad nebuvo padėję sprogstamųjų medžiagų, kurios sugriovė bokštus-dvynius, pareiškę apie tai: „Mes buvome tiktai dėl įvykių dokumentavimo“ (viso buvo areštuota 125 Mossado agentai, o bendras kaltininkų sąrašas žymiai didesnis). Įdomu, kaip jie sužinojo kur ir ką reikia „dokumentuoti“.  



(Mes praleidžiame istoriją su pirmininku dagybės žydų organizacijų – Niujorko rieltorių tarybos vadovu Larry A. Silverstein, uždirbusiu iš savo pastatų nugriovimo maždaug milijardą dolerių, kuriuos jis išpumpavo iš draudimo kompanijų, o tos, savo ruožtu – iš JAV biudžeto. Praleidžiame ir visas technines pastatų nugriovimo smulkmenas – įskaitant trečią pastatą, apie kurio sugriuvimą BBC dėl techninės klaidos suspėjo paskelbti 30 minučių iki paties įvykio, kadangi apie jį jau kalbėjo ne kartą. Kaip ne kartą kalbėjo ir apie tai, kad „Izraeliečius įspėjo apie teroro aktus: Izraelio tekstinių pranešimų transliavimo kompanija „Odigo“, kuri prisipažino, kad du iš jos darbuotojų gavo SMS žinutes, įspėjančias juos dėl teroro aktų 2 valandos iki to, kai pirmas lėktuvas įsirėžė į PPC bokštą („Odigo says workers were warned of attack“, Haaretz. 26.09.2001). To rezultate nei vienas iš 4 tūkstančių Izraelio žydų, dirbusių PPC, nenukentėjo...“).

Kitu izraeliečiu, kuris aiškiai negalėjo suvaldyti savo džiaugsmą dėl sėkmės 9/11 „Operacijos Ester“, buvo Benjaminas Netanijahu. Kada būsimam Izraelio premjerui buvo užduotas klausimas dėl jo reakcijos į 9/11, jis pasakė: „Tai labai gerai“. Supratęs, kad išsidavė, jis pridėjo, kad „tai buvo nevisai gerai, bet gerai Izraeliui“. Netanijahu niekada negalėjo nustoti girtis dėl 9/11 įvykių. Ir po septynerių metų po atakos, jis vis kalbėjo „Mes turėjome naudos iš atakų į bokštus dvynius ir Pentagoną“ (Haaretz, 16.04.2008, «ReportNetanyahu says 9/11 terror attacks good for Israel»). 

Dar vienu antpuolio organizatoriumi tapo Mosado vadovas Mike Harari. 2001 rugsėjo 11, kada vieni žydai šoko Niujorke, Mosado atsargos vadovas surengė gigantišką vakarėli Bankoke, švęsdamas savo darbo sėkmę per 9/11. Linksmų kreivaliojimų metu Harari išsitarė Dmitrijui Cholezovui, kad tai jis buvo atsakingas už operacijos organizavimą (interviu su Cholezovu). Visi izraelietiški 9/11 šventimai iki šiol buvo neoficialūs. Bet smulkmenos vis dažniau iškyla į paviršių („Israeli Official Denies Report that Mossad Followed 9/11 Terrorists”, 3.10.2002, Haaretz ir kiti).

Kodėl jie nesivaržo skelbti informaciją apie savo „žygdarbius“? Pirmiausiai, reikia priblokšti „gojus“ savo „galybe“. Antra, su pagalba augančio „antisemitizmo“ sugroti su pačių „žydų“ nervais, priverčiant juos telktis „išorės grėsmės“ akivaizdoje. O trečia, jie tokie pagyrūnai, kad jiems svarbus ne pats pasiekimas, o tos „savo pergalės“ paskelbimas.  

Pažiūrėkite į tai, kaip jie papuošia savo vaikus, iš jų darydami naujus zombius.

Vardan ko?

Kad nuzombinta „persekiojama tauta“ dar labiau sutelktų savo gretas aplink kasininkus-manipuliatorius ir šios totalitarinės sektos ideologus. Ir būtent pagal šias pavardės senai laikas išduoti tarptautinius orderius areštui – pastačius juos į vieną eilę su nacistiniais nusikaltėliais, su kuriais jie tampriai bendradarbiavo Antrojo Pasaulinio karo metais. O vėliau nužudė.

Kaip tik per „linksmą Purimo šventę“.

Pažiūrėkite į tai, kaip jie papuošia savo vaikus, iš jų darydami naujus zombius.

2. Generolo Leonido Ivašovo nuomonė [3]
„Kada manęs klausia, kas stovi už „9/11“, aš sakau – ne CŽV ir ne FTB. Suprantate, yra globali šešėlinė jėga. Tai, visų pirma, žydų mafija, įvairios kilmės uždari klubai, kurie formuojami pagal planą „Marburg“ dar nuo XX amžiaus pradžios, kada jis buvo paleistas. Ten aiškiai nurodyta, kad šio plano tikslas yra pasaulio valdžios perėjimas į žydų finansistų rankas. Jie yra užsakovai, o kam vykdyti – tai dabar ne problema.

Paimkime privačią karinę korporaciją, kuri yra greta Pentagono. Tai aukščiausio lygio specialistai, ten yra štabo struktūra, ir jie turi ryšius su buvusiais ir geriausiais specialistais iš įvairų struktūrų, įtakingus žmones, kurie gali padėti bet kurioje kitoje srityje. Jau žinoma, kad tokiose korporacijose dirba 560 tūkstančių žmonių. Ir tai tiktai tie, kas priklauso štabo struktūroms. Štai amerikiečiai neva išeina iš Irako, bet Pentagonas pasirašė apie 30 kontraktų su privačiomis korporacijomis, kurios ten saugos naftotiekius ir kitus objektus. Tai aukščiausios prabės specialistai, ir tai jau įteisinta. Padaryti užsakymą atlikti didelės apimties operaciją – tai tik pinigų klausimas...“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą